Avís legal

[heading size=”1″ heading_class=”content_heading”]Qui som[/heading]

Farmàcia Jaume Tura
Aviguda Santa Coloma, 1-3
08690 Santa Coloma De Cervello

Telèfon de contacte: 936341119

Correu electrònic: jtura001@cofb.net; farmaciatura@ecoceutics.com

[heading size=”1″ heading_class=”content_heading”]Ús correcte del web[/heading]

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta web (www.farmaciatura.com) i els seus continguts de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres Usuaris.

[heading size=”1″ heading_class=”content_heading”]Propietat Intelectual i Industrial[/heading]

Les fotografies, imatges i textos del web són propietat exclusiva de Farmàcia Jaume Tura. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i d’altres elements o funcionalitats del web són propietat de la Farmàcia Jaume Tura o empreses col.laboradores.

En cap cas l’accés a la pàgina implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense autorització de la Farmàcia Jaume Tura.

[heading size=”1″ heading_class=”content_heading”]Responsabilitats[/heading]

La Farmàcia Jaume Tura no es responsabilitza del correcte funcionament del enllaços externs a d’altres webs existents a www.farmaciatura.com, de la licitud i veracitat del contingut publicat així com dels perjudicis que puguin ocasionar a l’Usuari.

Post comment

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies